Garnstump

OBS! NY BLOGGPORTAL: http://nouw.com/garnstump

Hönsmössa

Publicerad 2014-11-30 20:23:47 i Virkat,

Så här blev mössan jag skrev om i förra inlägget :) Ska göra två till är tanken, eftersom det är en beställning.
 

Mössprojekt

Publicerad 2014-11-27 13:26:16 i Virkat,

Just nu håller jag på med att virka en mössa. Den kanske ser ut att vara så gott som klar men det är den inte :P Tror aldrig ni kan gissa hur den kommer se ut när den är klar ;) Det är en beställning och tanken är att jag ska virka två likadana. Det svåra med att virka en mössa till någon annan är att jag inte vet om den kommer passa eller inte, men det löser sig väl. Skriver ner mönstret som vanligt och det kanske kommer upp här på bloggen sen :)

Blommor

Publicerad 2014-11-19 19:54:44 i Pyssel,

 
Dessa har jag pysslat ihop idag :) Det är blommor gjorda av kaffefilter. Tycket att blommorna blev jättebra och de lär ju hålla länge ;) Klicka HÄR (videoklippet) för att hitta instruktionerna (på engelska) som jag följde. Blommorna är färgade med röd respektive blå hushållsfärg, de sitter på grillspett av trä med frystejp och skaften är målade med grön hobbyfärg. Vasen köpte jag i söndags på loppis och har knutit dit en fläta av guldsnören.
 

Om

Min profilbild

Garnstump (Madeleine)

Virkning är min passion, använder mig av både svenska och engelska mönster. Virkar oftast amigurumi. Gör ofta egna virkmönster, vissa kan du ta del av här - helt gratis! Pysslar ibland med syning och broderi. Välkomna att ta del av min virkskola samt mina egna gratis mönster!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela